Dans der liefde

Dansderliefde.cover1Als Lucy de Ruiter tijdens haar werk voor het Stadstheater oog in oog komt te staan met de knappe countryzanger Nick Dalvoort spatten de vonken er meteen vanaf.

Voordat hun liefde echter de kans krijgt om uit te groeien tot iets moois, slaat het noodlot wreed toe. Lucy moet Nick vergeten, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Vastbesloten te vechten voor hun liefde, reist ze hem achterna naar de onherbergzame westkust van Ierland. Aangekomen in het mystieke Connemara ontdekt ze al snel dat Nick andere wegen is ingeslagen. Wegen die allemaal lijken te leiden naar de mooie Sheelagh Gallagher. Voor Lucy zit er maar één ding op: terugkeren naar huis. Gelukkig denken de oude Keltische goden daar anders over. Terwijl de wolken boven de Maamturk Mountains zich opstapelen, vindt Lucy eindelijk de juiste weg naar de ware liefde.

ISBN: 978-90-8660-111-0 Uitgeverij Ellessy 2010 Prijs: € 17,50

Dans der liefde is het opzichzelfstaand te lezen vervolg op de eerder verschenen roman Onder de Griekse zon.

Dans der liefde is te koop of te bestellen via de gewone boekhandels in Nederland en België en via de internetbookshops zoals Cosmox.nl (geen verzendkosten) en Bol.com of te leen in de meeste bibliotheken.

LEES JE LIEVER DIGITAAL? DE E-BOOK-UITGAVE VAN DANS DER LIEFDE IS METEEN TE DOWNLOADEN VIA O.A. BOL.COM

Dansderliefde.GLBcoverVOOR LEZERESSEN DIE EEN HEKEL HEBBEN AAN EEN LEESBRIL OF HET WAT MINDER GOED ZIEN, IS ER OOK EEN GROTELETTER-UITGAVE! TE KOOP VIA O.A. COSMOX EN BOL.COM

♥♥♥♥♥

Gedicht

Op een dag vond ik in mijn mailbox het onderstaande gedichtje van de Nederlandse dichter Jakob Rosenbaum. Het sluit zo mooi aan bij mijn roman Dans der liefde, dat ik toestemming heb gevraagd – en gekregen – om het op mijn website te publiceren.

Voor Lucy en Nick…

 

Rose On Wood BW

mag ik deze dans?

je lijkt op iemand

die ik lief heb

ga mee naar mijn lettertuin

waar we woorden zaaien

geur van vroeger vangen

ons laten zinken

in het moeras van liefde

roest van enkels

en handen kloppen

woorden voeten geven

in nachtmuziek

kom dans met mij

♥♥♥♥♥

© Jakob Rosenbaum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.