Opnieuw Verbonden

CoverOV.defAls Janey, Agnes en Mette besluiten een weekje door te brengen in het hotel van hun jeugdvriendin Martine op het Griekse schiereiland Pilion, blijkt dat Martine en haar Griekse partner Vangelis door alle bezuinigingen in het land nog maar nauwelijks kunnen rondkomen. Er lijkt maar één oplossing te zijn: de boel sluiten en proberen in Nederland een nieuw leven op te bouwen. Een oplossing waar haar vriendinnen het niet zo mee eens zijn.

De op Pilion woonachtige schrijfster Wilma Hollander vertelt in de liefdesroman Opnieuw Verbonden een actueel verhaal en belicht op niet al te zware wijze een aantal aspecten en gevolgen van de Griekse crisis. Ze vindt het leuk om de verschillen tussen de Nederlandse en Griekse cultuur in haar romans te verwerken, en ook om de lezers kennis te laten maken met het voor velen toch nog onbekende Pilion.

Opnieuw Verbonden is het zelfstandig te lezen vervolg op de eerder verschenen
populaire liefdesromans Onder de Griekse zon, Dans der liefde en Vlinders op de vensterbank.

ISBN: 978-9086-602-537 Uitgeverij Ellessy 2011 Prijs: 18,50

OPNIEUW VERBONDEN is te koop of te bestellen via de gewone boekhandels  en internetbookshops zoals Cosmox.nl en Bol.com, en te leen in de meeste bibliotheken.

LEES JE LIEVER DIGITAAL? DE E-BOOK-UITGAVE VAN OPNIEUW VERBONDEN IS VOOR € 4,99 TE DOWNLOADEN VIA ALLE REGULIERE INTERNETBOOKSHOPS ZOALS O.A. BOL.COM.

VOOR LEZERESSEN DIE EEN HEKEL HEBBEN AAN EEN LEESBRIL OF HET WAT MINDER GOED ZIEN, IS ER VANAF HALF OKTOBER 2014 OOK EEN GROTELETTER-UITGAVE! TE KOOP VIA O.A. COSMOX EN BOL.COM

♥♥♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.