Vlinders op de vensterbank

Omslag Vlinders.BNB1.6Mette Landgraaf, kledingontwerpster en alleenstaande moeder van twee kinderen in de puberleeftijd, heeft het niet altijd gemakkelijk. Zeker niet wanneer die kinderen haar vertellen dat ze voortaan liever bij hun vader willen wonen.

De onverwachte opdracht om een uitgebreide garderobe te ontwerpen voor de tienerdochter van een rijke Franse weduwnaar komt dan ook precies op het juiste moment. Er is echter één voorwaarde aan verbonden: ze moet tijdelijk haar intrek nemen in zijn familiekasteel in de Morvan. Wanneer haar opdrachtgever een zeer aantrekkelijke en uiterst charmante man blijkt te zijn, lijkt Mettes leven eindelijk de door haar zo lang ontbeerde sprookjesachtige wending te krijgen. Maar dan besluit een Hollandse kunstschilder aan de rand van het landgoed zijn ezel op te zetten…

Vlinders op de vensterbank is het opzichzelfstaande vervolg op de eerder verschenen liefdesromans Onder de Griekse zon (2008) en Dans der liefde (2010).

ISBN: 978-90-86601-462 Uitgeverij Ellessy 2011 Prijs: 17,25

Vlinders op de vensterbank is te koop of te bestellen via de gewone boekhandels  en internetbookshops zoals Cosmox.nl en Bol.com, en te leen in de meeste bibliotheken.

LEES JE LIEVER DIGITAAL? DE E-BOOK-UITGAVE VAN VLINDERS OP DE VENSTERBANK IS VANAF HALF SEPTEMBER 2014 TE DOWNLOADEN VIA ALLE REGULIERE INTERNETBOOKSHOPS ZOALS O.A. BOL.COM.

VlinderODV.glb.coverVOOR LEZERESSEN DIE EEN HEKEL HEBBEN AAN EEN LEESBRIL OF HET WAT MINDER GOED ZIEN, IS ER OOK EEN GROTELETTER-UITGAVE! TE KOOP VIA O.A. COSMOX EN BOL.COM

♥♥♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.