Harteloos

Harteloos.e-pubcoverZorgzame ouders, een respectabele verloofde en een nieuwe baan met goede vooruitzichten… Vivian Meijers heeft het beslist goed getroffen. Dat houdt ze zichzelf tenminste hardnekkig voor als ze in haar vrije tijd de rommelmarkten afschuimt en droomt van een eigen Brocante-winkeltje.

Wanneer ze door een vervelend incident met haar nieuwe baas in haar eentje op het Griekse schiereiland Pilion achterblijft, besluit ze in een opwelling haar leven een totaal andere wending te geven. Met hulp van de excentrieke Engelse Magdalena en de zorgzame inwoners van het kleine dorpje Platania krijgt Vivian een steeds beter inzicht in zichzelf en haar verwachtingen voor de toekomst. Dat ze daarbij verliefd wordt op een man die beweert geen hart te hebben, maakt haar zoektocht naar zichzelf wel boeiender, maar beslist niet gemakkelijker. Conrad Boogers heeft namelijk zo zijn eigen redenen om zich te verschansen in zijn eenzame huis boven op de berg. Redenen die alles te maken hebben met zijn dramatische verleden dat hij – naar eigen zeggen – al jaren geleden achter zich heeft gelaten. Maar dan kondigt zich een nieuw drama aan…

In haar nieuwe roman HARTELOOS heeft schrijfster Wilma Hollander opnieuw een ontroerend, spannend en meeslepend liefdesverhaal vermengd met de authentieke ingrediënten van haar Griekse woonomgeving, het mooie schiereiland Pilion. Een aanrader voor iedereen die romantiek, humor en het Griekse leven een warm hart toedraagt.

Deze roman is verschenen als paperback, groteletterboek, dubbelroman (Verliefd in Griekenland), en e-book.

♥♥♥♥♥