Verscheurd Verlangen

Omslag_verscheurd verlangen1Verscheurd Verlangen is het verhaal van de Nederlandse Andrea Groeneveld, die na haar scheiding van haar Griekse echtgenoot in Pilion is blijven wonen en daar graag de rest van haar leven wil doorbrengen. Een besluit dat behoorlijk wankelt wanneer ze in het vliegtuig naar Charleroi onverwacht naast de sexy bestseller-auteur Jonathan van der Werf terechtkomt.

Andrea weet het echter zeker: van een relatie tussen haar en Jonathan kan geen sprake zijn. Hij zou nooit kunnen aarden in het eenvoudige Griekse bergdorpje waar zij al vijftien jaar woont en zij voelt zich niet thuis in zijn hectische, met luxe en glamour omgeven Nederlandse bestaan. Ze is dan ook vastbesloten de charmante Jonathan snel te vergeten maar helaas denkt haar hart – en Jonathan – daar anders over!

In haar nieuwe roman VERSCHEURD VERLANGEN heeft schrijfster Wilma Hollander opnieuw een ontroerend en meeslepend liefdesverhaal vermengd met de authentieke ingrediënten van haar Griekse woonomgeving, het mooie schiereiland Pilion. Een aanrader voor iedereen die romantiek, humor en het Griekse leven een warm hart toedraagt.

Deze roman is verschenen als paperback, groteletterboek, dubbelroman (Verliefd in Griekenland), en e-book.

♥♥♥♥♥

2 antwoorden naar “Verscheurd Verlangen”

  1. Geweldig boek, heerlijk over het leven in Griekenland, zoveel herkenningspunten. Mooi geschreven en vooral op pagina 236, een huis naast Antonis Remos… geweldige Griekse zanger wie ik al een aantal keren Live heb gezien in Kreta en in Brussel, geweldig dat je hem noemt!!!

    Liefs Karolina

    • Wat leuk om zo’n enthousiast berichtje te krijgen! Dank je wel, Karolina, en sst, niet verder vertellen, dat huis van hem in Milies is niet door mij verzonnen, dat staat er echt. Ik ben hem er helaas nog niet tegengekomen 🙂