Onder de Griekse zon

Onderdegrieksezon.cover1Martine Waalwijk heeft samen met haar zoon een klein hotel op het Griekse schiereiland Pilion en nodigt drie oude schoolvriendinnen uit om bij haar te komen logeren.

Het nogal onverwachte aanbod wordt door Agnes, Mette en Janey enthousiast ontvangen. Zoals zoveel vrouwen van tegen de veertig hebben ze het gevoel dat ze op een belangrijk kruispunt in hun leven staan.  En hoe kun je de zaken nu beter op een rijtje zetten dan tijdens een vriendinnenvakantie onder de Griekse zon? Eenmaal op Pilion aangekomen, horen ze dat Martine’s Griekse levenspartner Vangelis een paar maanden eerder onder nogal vreemde omstandigheden is verdwenen. Terwijl de reden voor zijn verdwijning langzaam duidelijk wordt, komen de vriendinnen er ieder voor zich achter dat er eigenlijk maar één ding telt in het leven. En dat is de liefde!

Deze roman is verschenen als paperback, groteletterboek en e-book.

♥♥♥♥♥

2 antwoorden naar “Onder de Griekse zon”

  1. Beste Wilma

    Ik vind dat je erg leuk schrijft. Heb bijna elk boek nu van je gelezen.
    Echt geweldig mooi.
    Succes met het schrijven een nieuw boek!!!

    • Dank je wel, Annelies. Altijd fijn om zo’n berichtje te krijgen! Hou mijn website maar in de gaten, binnenkort hoop ik meer te kunnen vertellen over mijn nieuwe schrijfproject 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.