Heerlijke dromen

DE ROZEN VAN BEEKBRUGGE
Maak kennis met De rozen van Beekbrugge: drie beste vriendinnen, die met hun romantische avonturen aardig wat opschudding veroorzaken!

Deel 3
Tuurlijk, Emma is hartstikke blij voor Lotte en Suzan, dat zij de liefde van hun leven hebben gevonden, maar zíj heeft na het stranden van haar huwelijk geen behoefte meer aan een man. Al lijkt het haar soms wel fijn om ’s avonds tegen iemand aan te kunnen kruipen… Misschien moest ze zich toch eens online wagen om een date te vinden; wat kan er immers misgaan?

Nou, een heleboel. Haar eerste date blijkt een zelfingenomen kwal, en tot overmaat van ramp struikelt ze midden in het chique restaurant – die stomme hoge hakken! – om praktisch op schoot te belanden bij een erg knappe Italiaanse zakenman. Alsof dat nog niet ellendig genoeg is, blijkt deze Ricardo Mancini een pizzatent te willen openen in Beekbrugge en heeft hij het pand van háár bakkerij daarvoor op het oog. Dát gaat niet gebeuren! Ze verzet zich hevig tegen zijn plannen, maar al snel moet ze zich nog harder verzetten tegen haar gevoelens voor hem…

Deze roman is verschenen in de serie HQN Romans nr. 228 als paperback en e-book.

♥♥♥♥♥