Welkom

Schrijven is mijn passie, en wat is er nu heerlijker dan op een met druivenranken overdekt terras onder de Griekse zon verhalen te mogen schrijven?

Op mijn website valt veel te lezen en te zien. Over mijn boeken, mijn werk als auteur, vertaler, redactrice en schrijfcoach en natuurlijk over Pilion. In de wat meer persoonlijk getinte columns Leven in Pilion schrijf ik iedere eerste dag van de maand een nieuwe aflevering die u meteen op de homepagina van de website kunt lezen. Oudere afleveringen vindt u terug in de zijbalk rechts onder het kopje columns Leven in Pilion. Ook andere columns die ik als vaste columniste schrijf voor o.a. de onlinekrant Vlaardingen24 kunt u daar terugvinden. In mijn leven gebeurt altijd wel wat en nieuwtjes, berichtjes of zomaar een mooie foto vinden de hele maand door hun weg naar de homepagina. Een goede reden dus om regelmatig een kijkje te komen nemen!

Leven op een romantische plek als Pilion is voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ik denk dan ook dat er de komende jaren nog vele boeken, verhalen en columns uit mijn pen zullen vloeien. Dat een heleboel mensen daar iedere keer weer halsreikend naar uitkijken, is voor mij het allergrootste compliment dat ik kan krijgen. Eén ding weet ik inmiddels zeker: dromen zijn beslist niet altijd bedrog!

 ♥♥♥♥♥