On Tour@2015

thank youWilma-onTour@2015…YESS!

Super-super blij ben ik! Wat een paar weken geleden spontaan begon als een fantasietje, is dankzij een aantal hele lieve mensen nu al werkelijkheid geworden! Het is zo vlug gegaan dat ik het eigenlijk allemaal nog niet eens goed kan overzien, maar een ding staat al wel vast: van 2 t/m 12 mei kom ik ‘op Tour’ naar NL!!!

Wanneer ik precies waar zal zijn, en in welke vorm de ‘pareia’s’ deze keer zullen plaatsvinden, weet ik nog niet, want ik ben nog flink aan het stoeien met mijn schema. Zodra ik details heb, geef ik dat natuurlijk meteen door! Ik houd jullie op de hoogte, want ik zou het echt heel leuk vinden om heel veel van mijn lezers, fans, vrienden, kennissen en als het even kan ook mijn familie persoonlijk te ontmoeten!

Op dit moment echter wil ik alvast een ieder die mij gesteund heeft met een donatie of met woorden of met een overnachtingsaanbod of zelfs met allemaal tegelijk heel hartelijk bedanken 🙂

Ik stuur jullie allemaal vanaf hier een hele dikke digitale knuffel en hoop die over niet al te lange tijd persoonlijk nog een keer over te doen!

♥♥♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.